Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Herecký idol, jehož si dámy po celém světě oblíbily v romantické komedii Pretty Woman, naplňuje prototyp dokonalého milovníka i po šedesátce. Richard Gere (66) už dávno zešedivěl, ale může se pochlubit opravdu výstavní milenkou.

Slavný herec, který letos zavítal na karlovarský filmový festival, prožívá vášnivý vztah s dvaatřicetiletou Alejandrou Silvou. Po boku krásné Španělky je vídán už od června a zdá se, že nešlo jen o letní románek. Richard Gere totiž Alejandru přivedl na premiéru svého filmu The Time Out of Mind v Madridu, kde vystupovala jako jeho oficiální partnerka.

Před projekcí snímku, v němž si Gere zahrál bezdomovce, zamilovaný pár pózoval před fotografy a dával najevo vzájemnou lásku. Krásná Alejandra se ke svému staršímu partnerovi tulila a opírala se o jeho rameno.

Richard Gere neměl nikdy o krásné ženy nouzi. Za sebou má čtyřleté manželství s modelkou Cindy Crawford a s druhou ženou Carey Lowell je od roku 2013 v odloučení. K jeho úlovkům patří také slavná televizní kuchařka Padma Lakshmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám