Hlavní obsah
Článek

Vznikla nová soutěž krásy, které se nemůže účastnit ledaskdo. Je určena pouze pro cizinky, které žijí v Česku. Super.cz byl u focení deseti finalistek a bylo se na co dívat. Do finále se probojovaly dívky z Vietnamu, Mongolska, Indie, Namibie, Angoly, Kuby, Izraele, Japonska, Nigérie, Ruska, Ukrajiny a Slovenska.

Cizinky, které v Česku žijí a které se do soutěže přihlásily, musely projít třemi konkurzy. O postup bojovalo 52 dívek z dvaceti zemí světa. Podmínkou byl věk od osmnácti do sedmadvaceti let, dívky musely být svobodné a bezdětné a mít jiné než české občanství.

Cílem soutěže, kterou organizuje Dana Gregorová, která má zkušenosti z různých miss, je integrace cizinek do české společnosti a odstranění rasových předsudků. Příjemným bonusem pro pány je to, že jde o dívky opravdu krásné, každá svým způsobem.

V porotě jsou Miss World Taťána Kuchařová, podnikatel a viceprezident Asociace českých cestovních kanceláří a agentur Tomio Okamura, plastický chirurg Roman Kufa či fotograf Petr Weigl. Finále se uskuteční 3. listopadu ve Slovanském domě v Praze.

Reklama

Další články

Načítám