Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) měl opravdu krušný začátek výročního dvoustého představení Fantoma opery. Najednou nic neslyšel a bál se, že to neuzpívá tak, jak by si on a také producent představení František Janeček představoval.

"Zapomněl jsem si profouknout dutiny před představením. A do toho si přidal technikář, který málo vytáhl hudbu mně do odposlechů, a já skoro nic neslyšel. Vždycky s námi technikáři hrají takovou hru, jestli to zpěvák uzpívá a uslyší," řekl Super.cz se smíchem Vojtko, který situaci zvládl a jeho výkon byl bezchybný.

Dvousté představení si užíval. "Každé představení je jiné, má svůj vlastní život. Dnes mi při příchodu oznámili, že máme dvoustovku, tak jsem si řekl, že se musím víc soustředit. Lidi čekají ode mě něco víc. Myslím, že to dnes sedlo," říká zpěvák a doufá, že se dočká i další stovky. "Tři sta představení, doufám, dáme, trojka je moje šťastné číslo," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám