Hlavní obsah
Článek

Co získáte? Slevu až 706 Kč, luxusní taštičku zdarma nebo zdarma jeden z produktů! Jak na to, abyste vypadali dobře i v předvánočním hektickém období? Vezměte si na pomoc luxusní kosmetiku – už žádné vrásky, akné nebo polámané vlasy. Vyberte si ten nejlépe nakombinovaný balíček od společnosti Medaprex, nebo ho svým blízkým pořiďte jako originální vánoční dárek.

Chcete mít pleť bez vrásek?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vrásky jsou sice přirozenou součástí stárnutí, když je ale možné jejich projevy a přítomnost minimalizovat, proč toho nevyužít? Vyzkoušejte sílu produktů Dermaheal v exkluzivním vánočním balíčku pro redukci vrásek, díky němuž získáte Dermaheal Cosmeceutical krém a Dermaheal Cosmeceutical oční krém s dvacetiprocentní slevou. Vrásek se lze opravdu zbavit, jenom potřebujete správnou a pravidelnou péči. Vaše cesta za omlazenou pletí bez vrásek může začít!

Potřebujete zlikvidovat akné?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na pupíncích a lesklé, mastné pokožce není nic hezkého. Tento problém můžete vyřešit buď investicí do kvalitního, silně krycího korektoru a matujícího pudru a spolehnout se na „maskování“, nebo můžete zvolit kosmetické přípravky, které vaši pleť akné a mastnoty nadobro zbaví. Jaké produkty si vybrat? Ve vánočním balíčku pro redukci akné získáte hned dva, které pro zdravě vypadající pleť potřebujete. BetaGel redukuje projevy akné a působí i jako prevence jejich vzniku, krém Beta Moisturize zajistí hydrataci a matný vzhled pleti. A protože budou ty Vánoce, máte v rámci balíčku k dispozici příjemnou slevu 20 % na oba produkty.

Mějte hřívu jako lev

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít krásné vlasy, to je skoro věda. V létě je trápí sluníčko, klimatizace a mořská voda, v zimě zase suchý vzduch způsobený topením, přechody z tepla do chladu, ze sucha do vlhka. Poškozené vlasy mají tendenci lámat se, vypadávat, třepit se, navíc pomalu a v menším počtu dorůstají. Sérum proti vypadávání vlasů Renokin obsahuje aktivní složky, které nejen, že zastavují padání vlasů, ale také podporují jejich opětovný růst. Sérum obnovuje a vyživuje poškozené vlasové váčky, které pak mohou produkovat vlasové vlákno, podporuje navíc prokrvení pokožky hlavy a celkově ji revitalizuje. Díky exkluzivnímu vánočnímu balíčku získáte tři tato účinná séra za cenu dvou.

Probuďte se ráno mladší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nemáte příliš čas pečovat o svoji pleť ráno a v průběhu dne? Pochvalu si za to sice nezasloužíte, ale před Vánoci to lze pochopit… Aby vaše pleť netrpěla, podpořte její noční regeneraci používáním vhodné péče. Ta udělá „těžkou“ práci na vaší pleti, zatímco vy si budete užívat zasloužený spánek. Jestli si nejste jisti, jaké produkty si konkrétně vybrat, pořiďte si balíček pro noční regeneraci pleti. Kromě funkčního hydratačního nočního krému obsahuje ještě tři zmenšená balení produktů pro noční péči o pleť, které si tak můžete vyzkoušet. A jako dárek získáte k balíčku ještě elegantní kosmetickou taštičku.

Chcete minimalizovat vrásky a tmavé skvrny a mít rozzářenou pleť?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zářivá, projasněná pleť, která vypadá mladistvě i v tak tmavém ročním období, jako je zima, to se může zdát jako nedostižný cíl. Ale nemějte obavy, exkluzivní balíček pro rozjasnění pleti vám pomůže zbavit se vrásek, povadlých kontur obličeje i tmavých pigmentových skvrn. Kromě multifunkčního denního krému a jemné čistící pěny na obličej s obsahem organického rozmarýnů v rámci balíčku můžete vyzkoušet ještě dva produkty, které projasní vaši pleť a dodají jí potřebou hydrataci. Nejen, že s tímto balíčkem získáte rozjasněnou pleť, ale dalším dárkem pro vás bude elegantní kosmetická taštička.

Další články

Načítám