Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to tady. Nádherná dcera Jitky Asterové (64), mladinká Anna Linhartová, začala natáčet nový film. Překrásná rusovláska, která zaujala ve filmu Nevinnost, v těchto dnech přesídlila z Prahy do západních Čech a točí film Cesta do lesa. Čekají ji i milostné scény.

Film Tomáše Vorla je volným pokračováním jeho úspěšného snímku Cesta z města a opět si v něm zahraje Tomáš Hanák, jenž byl hrdinou minulého snímku. Natáčí se v Rabštejně nad Střelou, Nectinech, Manetíně a okolí. Podle režiséra má film vzdát hold českým lesákům a rolníkům, kteří statečně čelí přírodním živlům a agresivitě měst.

Annu ve snímku uvidíme hlavně ve společnosti Tomáše Vorla mladšího, režisérova syna. To, zda mohou diváci čekat nějaké odhalené scény, si začínající herečka nechává jako tajemství. "Určitě se bude točit hodně na venkově, budou tam zvířata a já. A já budu pořádně zfetovaná houbičkami," slibuje nevšední divácký zážitek Anna.

V Cestě do lesa se objeví i Bolek Polívka (74) nebo Eva Holubová (65). Premiéra je naplánována na květen příštího roku.

Reklama

Další články

Načítám