Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Norbert Peticzky, který nedávno zaznamenal úspěch díky společnému duetu s Kathy Kelly z Kelly Family, se hvězdami obklopí i ve svém dalším projektu! V novém videoklipu se postaví na pódium s Lucií Bílou (57) i Karlem Gottem (†80), který nyní statečně bojuje s rakovinou!

Karel Gott nevychází ze svého domu na Bertramce, je po náročné první fázi chemoterapie. Jak toho tedy Norbert dosáhl? Lehce! Klip se bude natáčet v muzeu voskových figurín, kde budu mít všechny umělce připravené na jednom pódiu! „Vždy, když točím klip, musí to být na místě, které mě inspiruje. Naposledy se mi to stalo v muzeu Grévin. Každá z tamních figurín je totiž doslova uměleckým dílem,“ říká Norbert.

„Videoklip je k pilotnímu singlu nového alba, které jsem pojmenoval „2“. Je totiž moje druhé,“ prozradil zpěvák. A o čem klip je? „O vztahu, který končí, aniž by jeden i druhý věděli proč. O ženě, která zoufale hledá ideálního partnera, který vlastně neexistuje. Respektive existuje, ale jen v hlavách žen,“ dodal Norbert

Reklama

Další články

Načítám