Hlavní obsah
Článek

Když býval potomek Cher (77) a Sonnyho Bona lesbičkou jménem Chastity, příliš pozornosti nevzbuzoval. Po změně jména a pohlaví se ale kolem Chaze motají atraktivní ženy.

Syn popové ikony už sice opět nabral kila, která před pár lety shodil během účinkování v televizní taneční show Dancing With The Stars, ale očividně je o něj zájem. Chaz sice nikdy nenaplňoval ideál dokonalého muže, ale má za sebou poměr s atraktivní ženou jménem Jennifer Elia, která byla dokonce jeho snoubenkou.

Na premiéře filmu Dánská dívka se známý tlouštík pochlubil opravdu reprezentativním doprovodem. Chazovi dělala společnost krásná herečka Sarah Schreiber, která k němu měla podezřele blízko. Syn Cher vedle ní zářil spokojeností, ale neprozradil, zda jde o jeho úlovek, či jen kamarádku, již vyvedl do společnosti.

Přítomnost Chaze Bona na premiéře Dánské dívky nebyla náhodná. Film totiž vypráví o malíři Einaru Wegenerovi, který prodělal změnu pohlaví už na počátku 20. století, kdy se z něj stala Lily Elbe. V hlavní roli se představil Eddie Redmayne, který letos získal Oscara za Teorii všeho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám