Hlavní obsah
Článek

Opravdu brutální scény čekají na diváky nového muzikálu Osmý světadíl. Na muziku legendární skupiny Elán se bude na pódiu pražského divadla Kalich dokonce i znásilňovat. Super.cz byl u zkoušek scény, která proběhne ve druhé polovině představení. A znásilnění hlavní hrdinky v podání mladinké herečky Michaely Doubravové, známé z Ordinace v růžové zahradě, vypadalo opravdu hodně drsně.

Muzikál ve stylu Mamma Mia vypráví příběh dospívající dívky, který provází písničky Elánu. Hlavní hrdinka osciluje mezi dvěma mladíky, drsňákem a slušňákem. A právě frajírek, v jehož roli se střídá vítěz show TV Prima Robin Hood aneb Cesta ke slávě Jan Kříž a muzikálový zpěvák Zbyněk Fric, ji na scéně znásilní.

V dalších rolích se objeví mimo jiné i Jan Révai jako dívčin otec, Betka Stanková jako maminka, finalista SuperStar Tomáš Savka a řada méně známých muzikálových zpěváků a zpěvaček, kteří prošli přísným konkurzem. Hlavní slovo při výběru měli členové kapely Elán. Premiéru má muzikál v Praze na začátku září, vzniká i jeho slovenská verze.

Reklama

Další články

Načítám