Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Slovenská zpěvačka Gyongyi Bodišová (22) získala výhru v show Česko Slovensko má talent, která jí konečně zajistí důstojný život. Mladá žena s dojemným životním příběhem si prožila peklo, a nebýt výrazně staršího přítele Vlada, hvězdou televizní obrazovky by se nikdy nestala.

Gyongyi, již rodiče odložili do kojeneckého ústavu, porotu okouzlila už na castingu, ale do nejlepší desítky se musela probojovat přes semifinále. Během vyvrcholení páté řady Talentu jí diváci poslali nejvíce hlasů, a získala tak ceny v hodnotě 100 tisíc eur. O tom se Bodišové v době, kdy žila na ulici, ani nesnilo.

„Neměla jsem žádné doklady, takže jsem si nemohla najít práci. Chodila jsem sbírat železo, abych měla aspoň co jíst. Už to nechci nikdy zažít,“ prozradila Gyongyi deníku Nový Čas předtím, než triumfovala v Talentu.

Když na tom byla Bodišová nejhůř, pomohl jí přítel Vlado (67). Přestože je od sebe dělí 45 let, jsou si blízcí a žijí spolu v Bratislavě. Byl to právě on, který Gyongyi dodal sebevědomí a přihlásil ji do Talentu. „Když zpívá, tak si sednu a pláču. Má neskutečný hlas. Byla by to obrovská škoda, kdyby uklízela nebo umývala nádobí. Zaslouží si lepší život,“ tvrdil Vlado.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám