Hlavní obsah
Článek

A už je to tu zase, přemýšlení a uvažování, čím naše milované nejbližší obdarovat. U dětí se to zdá být docela jednoduché, ale docela zabrat nám vždy dají naši rodiče či prarodiče. Každému bychom chtěli dát dárek, který potěší. A co potěší více než dostat zdraví?

Oblíbené dárky z lékárny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V posledních letech stále stoupá obliba přípravků ve vánočních baleních. Některé produkty jsou nabízené ve zvýhodněných a dokonce také přímo již ve vánočních baleních. „Zájem o nákup limitovaných vánočních balení vrcholí vždy až poslední dny před samotnými Vánocemi. Často se však stává, že ty nejlepší přípravky jsou již v tomto čase vyprodané, proto je třeba na dárky pro zdraví myslet co nejdříve. Z letošní nabídky bych doporučil např. unikátní přípravek na klouby GelActiv Proteo-Enzyme Q nebo multivitamin s vylepšeným vstřebáváním účinných látek, CEM-M Imunita,“ hodnotí PharmDr. Václav Čámský, vedoucí z pražské lékárny Arkády, jedné z největších v České republice.

Unikátní přípravek na bolest kloubů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V letošním roce máme poprvé jedinečnou příležitost obdarovat své blízké přípravkem, který u nás dosud nebylo možné pořídit. Jedná se o GelActiv Proteo-Enzyme Q, unikátní kombinaci osvědčeného glukosamin sulfátu (tvoří základní stavební látku chrupavky) s enzymy, označovanými jako proteázy. Ty se vyznačují silným protizánětlivým efektem a působí proti samotné příčině bolesti kloubů. Přípravek je doporučován všem lidem s opotřebovanými klouby, zejména tedy starším lidem nebo namáhavě pracujícím. Především pak těm, kterým jiné přípravky nezabírají. Doplněk stravy GelActiv Proteo-Enzyme Q ve vánočním balení 130+30 tablet žádejte ve své lékárně nebo také prostřednictvím lékárenských e-shopů.

Jak nejlépe posílit svou imunitu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi oblíbenými dárky pro naše zdraví jsou multivitaminy. Důležité je, aby byly obsažené vitaminy a minerály ve správných dávkách a také se dobře vstřebávaly. Pouze multivitaminy CEM-M obsahují základní vitaminy a mikrominerály ve 100 % doporučené denní dávky a navíc jsou obohaceny o jedinečný AbSorb komplex pro lepší vstřebávání. Doplněk stravy CEM–M Imunita obsahuje také betaglukany a Echinaceu. Je určen pro posílení imunity dospělých a dětí od 3 let, zejména v období od podzimu do jara. Betaglukany efektivně aktivují bílé krvinky, Echinacea přispívá ke zdraví dýchacího systému, zejména horních cest dýchacích. Nyní je možno v lékárnách zakoupit exkluzivní balení s měsícem užívání zdarma.

Darovat zdraví potěší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Možných dárků pro naše blízké najdeme v lékárnách opravdu mnoho. Vždy je samozřejmě nutné znát, co např. babičku či dědečka trápí a také indikace léků, které musí užívat na předpis od lékaře. U volně prodejných přípravků je nutné rozlišovat, co který přípravek nabízí. Nejlepší je se poradit přímo v lékárně nebo v rámci služeb specializovaných lékárenských e-shopů. Kupovat dárky pro zdraví ve stánku před obchodem nebo na trhu se nevyplácí.

Další články

Načítám