Hlavní obsah
Článek

Také během šestého televizního přenosu StarDance usedly do první řady ke stolečkům známé osobnosti a celebrity, které taneční soutěž absolvovaly v této, či jiných řadách.

Do barrandovského ateliéru číslo osm dorazila například Taťána Kovaříková, která je zodpovědná za róby moderátorky Terezy Kostkové, Marii Doležalovou přišla podpořit principálka z jejího domovského Divadla Na Fidlovačce Eliška Balzerová, přímý přenos si užívaly také Kristýna Janáčková a Míša Maurerová a večer zasvěcený Michaelu Jacksonovi (†50) si už kvůli hudbě nemohla nechat ujít dýdžejka Lucie „Lucca“ Dvořáková (45).

Na své kolegy se přišel podívat i herec Marek Taclík. Toho jsme přistihli v zákulisí, když Marii Doležalové předával talisman v podobě soba vytvořeného z korálků. Ona mu na oplátku věnovala svou knihu Kafe a cigárko aneb Historky z hereckého podsvětí.

Po minulém vyřazení herec neunesl tíhu emocí a hned po skončení nečekaně zmizel. Nyní na něm bylo vidět, že se po návratu na místo činu cítil opět jako ryba ve vodě.

Reklama

Další články

Načítám