Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Prahy po delší pauze dorazila ze svého druhého domova v New Yorku Linda Vojtová (38). Super.cz byl u toho, když topmodelku na Letišti Václava Havla vítala maminka Taťjána a dědeček s babičkou.

Jedna z nejúspěšnějších českých topmodelek poslední dekády nepřijela do své domoviny jen na přátelskou návštěvu příbuzných a známých, ale čekají ji zde příjemné pracovní povinnosti. Tentokrát nebude výhradně jen za modelku, ale je před ní organizace dalšího velkého koncertu svého dědečka Vadima Petrova. „Přípravy akce jsou velké, tak tu musím být už takhle dlouho před koncertem,” říká Vojtová, která velkou hudební akci chystá na 7. 12. v Obecním domě.

Po zaoceánském letu si však Linda příliš neodpočinula. „Vyměnila jsem jeden kufr za menší, skočili jsme s dědečkem a babičkou na rychlý oběd a musela jsem letět zase dál do Curychu a odtamtud třemi vlaky do hor,” nechala se slyšet Vojtová, která hned po svém příletu odcestovala na focení. „Budu fotit pro českou Elle na švýcarském ledovci. Jejich tým miluju. Pracuji s nimi už šestnáct let,” říká Linda Vojtová, o které během jejího pobytu v Evropě ještě hodně uslyšíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám