Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američanka Blondie Bennett se zhlédla v kultu Barbie a dělá vše pro to, aby se legendární panence co nejvíc podobala. Množství plastických operací je na jejím vzhledu patrné, jen poprsí si nechala zvětšovat pětkrát. Aktuálně dosahuje velikosti K, ale to jí nestačí. Chce další zvětšení, přestože ji lékař varoval, že jí prsa mohou prasknout. "Blondie to ještě neví, ale tělo implantáty odmítá. Má oslabení kůže," uvedl lékař Terry Dubrow.

Kůže na prsou a kolem nich se po dosavadních operacích ztenčila, a Dubrow proto další operaci odmítl s tím, že je to velmi riskantní. Varování bohužel devětatřicetiletou Barbie neodradilo – hledá jiného chirurga, který je ochotný jí do těla vpravit další dávku silikonu.

Kromě prsou má umělý v podstatě celý obličej, podstoupila například úpravu brady, vymodelování tváří, má vyplněné rty, dávky botoxu jsou pro ni samozřejmostí.

Reklama

Další články

Načítám