Hlavní obsah
Článek

Bývalá přítelkyně Leonarda DiCapria a v současnosti jedna z nejžádanějších modelek Bar Refaeli (26) si dala bahenní zábal celého těla přímo na březích Mrtvého moře. Právě tato procedura má být z kosmetického hlediska jednou u nejúčinnějších. Sexy Bar tyto dvě fotky, kde je od hlavy až k patě pomazaná bahnem, poslala včera na Twitter.

Topmodelka ke snímkům přidala komentář. „Zablátěná, ale cítím se skvěle! Mrtvé moře - pokud jste nebyli, velká škoda!“ Modelce by to ale jistě velmi slušelo i jako zápasnici v bahně, jak se její fanoušci mohli přesvědčit.

Bahno z Mrtvého moře blahodárně působí na kůži, má protizánětlivé a revitalizační účinky, a to díky obsaženému hořčíku a dalším minerálům. Refaeli odjela na dovolenou jen pár dní poté, co nafotila kolekci plavek Agua Bendita, kde vypadala opět dokonale.

„Nemusím být úplně hubená, ale je důležité, abych byla ve formě. I když jsem nepůsobila v modelingu, stejně jsem se o sebe starala a chtěla si udržet tělo zdravé a ve formě. Na fotkách a během přehlídek chci vždycky vypadat co nejlépe, takže si večer dávám pár sedů lehů navíc a piji teplou vodu s citrónem, která ráno nastartuje můj metabolismus,“ prozradila svůj fígl Refaeli.

Související témata:
Mrtvé moře

Reklama

Další články

Načítám