Hlavní obsah
Článek

Tělo je pro modelku pracovním nástrojem, když se proto začne něco na jejím vzhledu kazit, prožívá to o to dramatičtěji. Své si prožila Tereza Budková, které po úbytku na váze začaly vypadávat vlasy.

„Práce modelky je spojená s cestováním. Když jsem byla v zahraničí, tak se mi samozřejmě nechtělo vařit, jedla jsem jen zeleninu a váha šla dolů. Následkem toho mi začaly vypadávat vlasy a tento problém mě provází dodnes,” postěžovala si I. Vicemiss 2009. Kvalitě vlasů nepomohlo ani to, že si je kráska nechala zesvětlit. „Vždycky jsem si zakládala na tom, že mám zdravé vlasy. Před rokem jsem si nechala odbarvit vlasy a od té doby se o ně musím starat o to pečlivěji,” říká Tereza.

Okatá kráska se proto rozhodla podstoupit trichologické vyšetření neboli diagnostiku vlasů a vlasové pokožky, pomocí které se zjistí pravá příčina problémů s vlasy. Provádí se mikroskopickou trichokamerou a je vhodná pro všechny, kteří nejsou spokojeni se stavem svých vlasů nebo hledají způsob, jak se o své vlasy a pokožku starat lépe. „Potřebuji pro svou profesi vypadat dobře, snažím se předejít jakýmkoli problémům. Chci vlasům dopřát regeneraci. V poslední době jsem měla pocit, že mi vlasy padají trochu více než jindy,” říká modelka, která si pomalu, ale jistě dává svou hřívu opět dohromady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám