Hlavní obsah
Článek

Pátá řada show Česko Slovensko má talent dospěla do finále, kde se utká deset nejlepších soutěžních čísel. Výběr je to vskutku pestrý.

První finalisty vybrala porota už prostřednictvím bzučáku, který zaručil přímý postup. Přímo z castingu tak do nejlepší desítky putoval tanečník s obručí Francisco Rojas Dyvinetz z Chile,  taneční uskupení Mirror Family kombinující laserovou show s nápaditými kostýmy, krasobruslařské duo Anette a Yanick, zpěvačka Jana Šifrová, označovaná za česko-slovenskou Susan Boyle, a hudební perlička Roboti.

Další várka finalistů vzešla na základě divokých karet porotců. Lucie Bílá si vybrala autorského zpěváka Juraje Hnilicu, jemuž se v soutěži přezdívá 'nový Tomáš Klus', Dianu Mórovou zaujal tanečník na podpatcích Filip Jankovič a Jakub Prachař poslal do finále skupinu oživlých zpívajících soch Big Names. Jaro Slávik se této šance vzdal.

Zbývající dvě místa v nejlepší desítce zaplnili soutěžící, kteří diváky nejvíce zaujali v semifinále. O výhru tak usiluje i zpěvačka s pohnutým osudem Gyongyi Bodišová a tanečník Michal Kruž. Podívejte se na vystoupení finalistů na videu a hlasujte v anketě!

Kdo bude vítězem páté řady Talentu?
Francisco Rojas Dyvinetz (tanečník s obručí)
4,6 %
Mirror Family (laserová show)
2,2 %
Jana Šifrová (zpěvačka)
2,6 %
Anette a Yannick (krasobruslaři)
3,8 %
Roboti (hudební show)
10,1 %
Juraj Hnilica (zpěvák)
7,4 %
Filip Jankovič (tanečník)
4,6 %
Big Names (zpívající sochy)
12,5 %
Gyongyi Bodišová (zpěvačka)
47,7 %
Michal Kruž (tanečník)
4,5 %
Celkem hlasovalo 7057 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám