Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Saša Rašilov (51), Martin Dejdar (59), David Prachař (56) a další české celebrity, které se na veřejnosti natolik potily, až se jim v podpaží udělaly ošklivé koláče potu, si nemusí zoufat. Něco podobného se totiž stalo i hollywoodské hvězdě!

Překvapivě se tentokrát nejednalo o muže, ale o dámu, u které byste podobný problém rozhodně nečekali. Na večírek jedné známé značky vyrazila poněkud zpocená herečka Halle Berry (57).

Herečka afroamerického původu má sice před padesátkou postavu dvacítky, ale šaty, které zvolila, nebyly zrovna z nejlepšího materiálu. Bohužel se na nich ihned zvěčnila skvrna od potu, která byla vidět na první pohled.

Držitelka Oscara za hlavní roli ve filmu Ples příšer zřejmě nad večerním outfitem moc nepřemýšlela. V současnosti zjevně řeší úplně jiné starosti. Herečka nedávno potvrdila, že s atraktivním hercem Olivierem Martinezem chystají rozvod. U Halle Berry se jedná už o třetí nevydařené manželství, a tak se jí nemůžeme divit, že je myšlenkami někde úplně jinde.

Reklama

Další články

Načítám