Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sympaťáka Václava Koptu, kterého jistě znáte nejen z oblíbeného filmu Sněženky a machři, ale také ze seriálů Vinaři, Kancl, nebo Ulice, už jeho přebytečná kila přestala bavit, a tak se pustil do hubnutí. A je z něj opravdu fešák!

Zkrotil jsem tygra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Můj vztah k jídlu je hodně kladný,“ říká upřímně Kopta. „A tak bylo potřeba řešit kila přibývající s narůstajícím apetitem. A co si budeme říkat, to není vždycky úplně jednoduché. Chtělo to prostě jen ze začátku takzvaně "zkrotit tygra", který se ozýval z mého žaludku. Ale zvládl jsem to,“ dodává spokojeně.

Vybral jsem si Ketodiet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Protože má Václav Kopta v poslední době díky své práci velmi náročné dny, hledal pochopitelně něco, co mu je nebude ještě víc ztěžovat. „KetoDiet mi vyhovuje svojí praktičností – jídla jsou vždycky po ruce, dietní plán je jednoduchý, a když k tomu přidám ještě psychickou podporu výživové poradkyně, je to pro mě ideální kombinace,“ popisuje vlastní zkušenost s proteinovou dietou.

S Ketodiet zhubnete rychle a s chutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velkou výhodou proteinové diety KetoDiet je zároveň i přirozená rychlost hubnutí. Tělo začne efektivně spalovat uložené nadbytečné tuky a vy se tak můžete znovu cítit spokojeně! Naučíte se přemýšlet nad svým jídelníčkem a nad tím, co si dáváte na talíř, ale zároveň i pravidelností v jídle. Proto se nemusíte obávat, že by se vám nadváha vrátila.

Cítím se dobře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nadbytečné kilogramy jdou díky KetoDiet dolů poměrně rychle, člověk překypuje energií a nemusí marně hledat nějakou další motivaci. „Kontrolní krevní odběry po 2 měsících hubnutí s KetoDiet navíc ukázaly, že všechny sledované hodnoty mám nyní zcela v normě a z toho mám největší radost,“ pochvaluje si Václav Kopta.

Další články

Načítám