Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Kolář sice od své aférky s uvaděčkou z divadla seká dobrotu, ale doma si ho manželka a synové stejně neužijí. "Jsem vlastně celé léto s dětmi sama. Petr je teď v Las Vegas," vysvětlila Super.cz zpěvačka Zuzana Kolářová. Bez tatínka se musela obejít i letní dovolená.  "Jela jsem s kluky autem do Chorvatska," svěřila Zuzana, která cestu dlouhou tisíc kilometrů sama odřídila se spícími dětmi vzadu v sedačkách.

"Jsem takhle zvyklá, jedu na noc, kluci spí a ráno jsme na místě," říká Zuzana, která je zvyklá se o rodinu starat sama. "Petr točí v Americe novou desku, letí na vždycky tak na deset dní, doma se ani neohřeje a zase odlétá. Pomalu si ani nestačíme nic říct," přiznala půvabná blondýna, která se po mateřské dovolené opět vrátila do divadla.

"Klukům je devět let a dvacet měsíců, s hlídáním vždycky někdo vypomůže. Teď je to obzvlášť potřeba, protože denně od deseti od rána do šesti do večera zkouším," řekla Zuzka, která dostala roli matky hlavní hrdinky v připravovaném muzikálu Osmý světadíl v divadle Kalich.

Dříve se také věnovala choreografii, ale od toho už upustila. "Pracovala jsem pro oblastní divadla, dostanete třicet tisíc korun, strávíte na tom tři měsíce práce.Sice mě to bavilo, ale se dvěma malými dětmi to nejde. Celý honorář bych utratila za chůvu," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám