Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdu muzikálu Děti ráje Bořka Slezáčka (56) včera ve večerních hodinách nedaleko jeho domu za Prahou, kde bydlí se svojí rodinou, srazilo auto. Zpěvák je naštěstí relativně v pořádku, stačilo ale pár centimetrů a mohlo to dopadnout o dost hůř.

"Dnes mě v dešti za tmy srazilo u nás mezi poli auto. Předjížděl a přerazil mi o záda své předimenzované zrcátko ve stokilometrové rychlosti. Ještě tři centimetry doleva a měl mě na haubně a rovnou mě mohl vézt do márnice. I tak mám naražená záda, loket jako fotbalový míč," prozradil Slezáček.

Kromě zdravotních problémů má také zničené osobní věci. Škodu odhaduje na 25 tisíc korun. "Nemám brýle a notebook, co jsem měl v tašce, je na padrť. Policajtům jsem řekl, že mi nic není, abych se nemusel ještě trápit někde v nemocnici. Chlap ještě stačil nabourat další auto. Za to vše vyfasoval tisíc korun pokuty a já dostal papír, že se mám obrátit na jeho pojišťovnu. Takže zítra mi sdělí, že chtějí vidět rozbité brýle, které jsem ale fakt v té tmě a dešti ani s těma policajtama nenašel, a počítač mi zkalkulují na zbytkovou cenu tři tisíce. To mám fakt radost. Řeknu vám, je to docela drahý špás se takhle nechat přejet. Takže milý šofér přišel o litr a spoluúčast a já úhrnem tak o pětadvacet tisíc," snažil se dodat s nadhledem moderátor. "Ale co, žiju," uzavřel.

Bořek už má o víkendu hrát v Dětech ráje. "Hrát budu, jsem, jako by mě někdo přerazil palicí, ale dám to. Jak se říká, herce dostanete z jeviště jedině mrtvé," dodal Slezáček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám