Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Schneiderová (51) měla vždycky štíhlou postavu, ale nyní, po pár měsících dřiny kvůli StarDance, má tělo lepší než kdykoli předtím. Sama si je toho vědoma. "Nečekala jsem to, ale s postavou to fakt něco ještě udělalo. Jsem úplně jinak vymodelovaná. Vše se stáhlo, zpevnilo. Je to teď fakt dobrý," řekla Super.cz s úsměvem Jitka.

Denně dře na tanečním parketu, hraje v divadle i v seriálu. I když nemá žádný volný čas, únavu tolik necítí. "Energii pořád ještě mám. Tancování mě baví, zpětně mě dobíjí. Je to teď hodně pracovní. Snad ale diváci ještě budou rádi vidět, jak poskakuju po parketu. S Markem si StarDance hrozně užíváme," doufá Jitka.

Herečka patří ve StarDance mezi favority. Porota je z jejích výkonů nadšená. "Nečekala jsem to. Sama se divím, co ze mě vychází. Denně trénujeme čtyři hodiny, tak by se to mělo nějak projevit," dodala herečka na křtu charitativního kalendáře Proměny, ve kterém se proměnila v Catwoman. "Latexový obleček jsem měla na sobě asi poprvé v životě. Byla jsem hodně potěšená, že ve mně autoři viděli Michelle Pfeiffer," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám