Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete ušetřit pěkných pár tisícovek? Tak neváhejte a využijte poslední den ohromující slevové akce v e-shopu MT nábytek. Najdete tam tisíce modelů nábytku se slevami od 26 do 67 %. Prostornou sedačku teď pořídíte už za 9 990 Kč, kompletní dětský pokoj za pouhých 8 890 korun a pozor, moderní obývací stěnu jenom za 3 890 korun. Neotálejte, na výběr máte už jen pár hodin – do půlnoci 25. listopadu!

Máte děti, chodí k vám často návštěvy? Bude se vám hodit extra odolná sedačka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedním z favoritů nevídané slevové akce u MT nábytek je prostorná sedací souprava Fealty, kterou bleskurychle rozložíte na lůžko pro přespání. Díky šedé barvě pevného textilního potahu čalounění nemusíte mít obavy z každé šmouhy, do úložného prostoru v útrobách sedačky pak uschováte, co vás napadne. Dopřejte si více pohodlí za méně peněz. Dříve za 20 390 Kč.

Praktická i romantická. Ložnici, jakou si přejete, máte na dosah za senzační cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Probouzejte se s úsměvem na rtech, obklopeni nábytkem z ložnicové sestavy Veria. Příjemné odstíny světlého dekoru vám zlepší náladu, v prostorné skříni a komodě vždycky najdete, co hledáte. Vyberte si velikost postele podle potřeby i typ matrace vyhovující vaší postavě a přizpůsobte si tuto báječnou ložnici sobě na míru. S obří slevou už jenom 1 den! Dříve za 17 758 Kč.

Vše potřebné po ruce ráno i večer. Vyzkoušejte široké možnosti elegantní skříně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky chytré kombinaci úložných prostor šatní skříně Lister už nemusíte pátrat po ponožkách ani tričku. Naopak, oblečení budete mít vždycky na svém místě. Odolný laminovaný povrch ve světlém dekoru nevyžaduje žádnou údržbu, takže ušetříte spoustu času na zkoušení nových kousků ze šatníku. A zrcadlo vám pak poví, kdo je tady nejkrásnější. Super tip! Dříve za 6 591 Kč.

Užívejte si společné chvíle u prostorného stolu nejen při svátečních příležitostech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pevné bukové dřevo, rozkládací deska stolu z odolného lamina, komfortní polstrování sedáků i opěradel židlí. To jsou jen některé z předností jídelního setu Darius, který teď dostanete v akci s parádní slevou. Připočtěte si výběr z 8 odstínů moření dřeva i 35 barev potahů z látky nebo ekokůže a zjistíte, že lepší výbavu do jídelny jinde nenajdete. Do Štědrého dne u vás! Dříve za 9 630 Kč.

Pomozme společně dětem nemocným mozkovou obrnou. Poslední den unikátní slevové akce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ušetřete tisíce korun a podpořte tím lepší život nemocných dětí. Z každého vašeho nákupu u MT nábytek v hodnotě nad 3 000,- odkládáme peníze bokem a za výslednou sumu vybavíme Domov pro postižené děti LILA v Otnicích. Využijte slevy od 26 do 67 % na 4 000 modelů nábytku a udělejte o svátcích radost sobě i těm, kteří to nejvíc potřebují. Akce končí ve středu 25.11.

Další články

Načítám