Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Po měsících hašteření a naschválů se Josef Rychtář (65), který byl soudně na dva měsíce vykázán z domu, a dokonce málem skončil i ve vazbě, vrátil do firmy, která přiléhá ke společnému domu s exmanželkou Darinou Novou (66). A světe, div se, víc jak měsíc po jeho návratu na místo mnohých konfliktů nikdo na nikoho nevolal policii a ani nedošlo k napadení!

„Vůbec se nevídají, je ticho po pěšině. Policie už nám v ulici nebrzdí každou chvíli,“ říká soused exmanželů a i podle zdrojů z okolí bývalého páru oba asi zakopali válečnou sekeru.

„Ne že by si padli do náruče, ale Josef se zklidnil, a navíc se ani nepotkají. Neprobíhá tam ani z jedné strany žádná provokace, takže je konečně klid. Asi pomohlo i to, že si Rychtář v cele předběžného opatření uvědomil, jak je to celé zbytečné. A protože ustoupila i druhá strana, nedochází konečně k ničemu radikálnímu,“ tvrdí známý rodiny.

Otázkou je, na jak dlouho bude na „západní“ frontě klid. Jak Super.cz již uvedl, soudkyně dvojici donutila, aby si sedla a zkusila se, už kvůli dětem, rozumně dohodnout. Jestli to oba vydrží na dlouho (však mezi nimi už byl asi milión rozepří), to ukáže až čas.

Reklama

Další články

Načítám