Hlavní obsah
Článek

Seznam milenek herce Charlieho Sheena (58) je opravdu velmi pestrý a kromě prostitutek a pornohereček zahrnuje i zdravotní sestru, která při sexu s ním riskovala život. Intimnosti se Sheenem si totiž užívala bez kondomu s vědomím, že je HIV pozitivní.

Poté, co se herec ze seriálu Dva a půl chlapa přiznal k nákaze pohlavně přenosným virem, jeho bývalé partnerky vytušily příležitost ke slávě a vytahují na světlo skandální detaily z jeho soukromí. Zdravotní sestra, která nejspíš ve škole nedávala moc pozor, se v televizní show rozpovídala o tom, že při sexu vědomě nepoužívala kondom.

Amanda Bruce má nejspíš ráda adrenalin, takže hazardovala se svým životem. S Charliem Sheenem měla intimní poměr trvající osm měsíců, během něhož byl sex každodenní aktivitou. Milenci se obešli bez kondomu a Amanda raději zvolila tzv. preexpoziční profylaxi, když před sexem užila prostředky, jimiž se chrání lékaři přicházející do styku s HIV pozitivními osobami. Tyto látky se ovšem neužívají v souvislosti s pohlavním stykem a jejich účinnost nikdy není stoprocentní.

„Kdyby šlo o známost na jednu noc, byla by to ruská ruleta. My jsme ale byli ve zcela jiné situaci. Před prvním stykem jsme se znali několik měsíců, tvořili jsme pár a já jsem ho milovala,“ tvrdí Amanda Bruce, která se zázračným způsobem virem HIV nenakazila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám