Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To snad ne! Jedna z nejvyvinutějších českých moderátorek Eva Perkausová (30) v poslední době působí slušně ufouknutě! U hvězdy TopStaru její fanoušci vždy obdivovali mohutný hrudník, který teď ale vypadá o hodně menší. Posuďte sami ve fotogalerii!

„Má starosti, nedivte se, takže zapomíná na svoje triky s podprsenkami. Umí to s nimi skvěle, takže její vnady působí mnohem větším dojmem, než jaké ve skutečnosti jsou,“ tvrdí jedna její televizní kamarádka. Eva se má pyšnit poprsím velikosti pět, ale nyní jsou náznaky, že to asi bude trochu jinak.

Když jsme si prohlédli její fotky na sociální síti v poslední době a porovnali je s profesionálními snímky z doby, kdy byla ještě fotomodelkou, vypadá to tak. Stejný výsledek vyšel, když jsme si pustili posledních deset dílů pořadu, který uvádí. Prostě se v určitých partiích zmenšuje!

V posledním TopStaru, který není zrovna dvakrát úspěšný, to navíc vypadalo tak, jako by dívka, která se sem tam při povídání o svém soukromí zaplete do svých protichůdných výroků, dostala zákaz upozorňovat na sebe výstřihy. Připomínala skoro slavnou Šimkovu Rovinovou-Plošinovou. Tak snad to jejím obdivovatelům nebude moc vadit!

Jak je to podle vás s poprsím Evy?
Má velikost tři a umí z nich udělat pětky
61 %
Je malá vzrůstem, proto její trojky vypadají větší
8 %
Je to jedno, hlavní je, že je sympatická
31 %
Celkem hlasovalo 11206 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám