Hlavní obsah
Článek

Ačkoli bychom se dnes na seriál Vražedné pobřeží dívali spíše s úsměvem na tváři a trochou nostalgie, v 90. letech nebyl snad nikdo, kdo by neznal detektiva Nicka Slaughtera. Jeho představitel Rob Stewart (50) měl bohémský vzhled, tmavé vlasy stažené do culíku a rozevláté havajské košile s květinovými vzory. Spolu s Carolyn Dunn alias Sylvií Gerardovou rozkrývali zapeklité kriminální případy s lehkostí a nádechem nadsázky.

Rob sice již dávno svou bujnou kštici shodil, ale dnes jako prošedivělý padesátník je pro ženy možná ještě atraktivnější než předtím. Kanaďan Stewart však v mládí neměl ambice stát se hercem, ale hokejistou, jehož vzorem nebyl samozřejmě nikdo jiný než Wayne Gretzky. Přestože jeho sportovní kariéra vypadala jako slušně rozjetá, v sedmnácti přišlo vážné zranění ledviny, po němž se již na led nevrátil.

Protože se mu nechtělo příliš pracovat, dlouho žil bohémským životem a měl hluboko do kapsy. Podílel se na natáčení několika nízkorozpočtových filmů a seriálů, až přišla hlavní role ve Vražedném pobřeží, kde se jako soukromý detektiv neustále zaplétal nejen se zločinci, ale především s vnadnými kráskami, jimž nedokázal odolat.

Později se představil už jen v nepříliš úspěšných filmech, případně si zahrál epizodní role v seriálech. V roce 2007 hrál agenta Andreho McBridea v kanadském seriálu Painkiller Jane (Neporazitelná Jane), který byl po první sérii ukončen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám