Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Pavla Drtinová (34) účinkuje v několika představeních v Divadle Cylindr, o něco známější je ale díky roli Simony Šímové v seriálu Ordinace v růžové zahradě. A přivítala by i další. „Té práce bych snesla víc, nebránila bych se novému zkoušení nebo natáčení,“ pobídla tvůrce před časem v show Na baru.

Tam také zavzpomínala na svou úplně první roli, a docela jí překvapila - byla to totiž postava dívky, která svůj pupík poskytla (pravda, ne úplně dobrovolně) k body shotu ve scéně v baru ve filmu Samotáři. „Byla to malá role a jsem tam k nepoznání,“ řekla ke svému debutu Pavla a dovysvětlila: „Měla jsem asi o 8 kilo víc a byla jsem tam blondýna. Ještě jsem tam byla hodně nalíčená a měla jsem všude piercingy,“ řekla. Z těch jí zbyl jen jeden v jazyku, který nepřekáží herectví divadelnímu ani televiznímu.

Zmiňovanou blondýnou tehdy byla i v reálu a jen krátce. „Já jsem totiž tenkrát dost řádila, měla jsem modrý vlasy. A blond byl ten mezistupeň v odbarvování,“ svěřila herečka, která má období vizuální revolty za sebou a do které byste dnes vůbec neřekli, že někdy nějaké vůbec měla.

Reklama

Další články

Načítám