Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlastina Svátková si ve snímku Gangster KA zahrála hlavní ženskou roli, manželku Radima Kraviece Sandru, a tak nechyběla ani na křtu trojice knih z pera Jaroslava Kmenty - Gangster KA, Afričan - Film versus Realita a Padrino Krejčíř. A stejně jako ve filmu v luxusních šatech i v knihkupectví zdobila, tentokrát v elegantní černé halence.

Oba protagonisté filmu - Svátková a představitel Káčka Hynek Čermák - mimo jiné přiznali, že postavy v nich stále zůstávají, ač snímek vznikal již před nějakou dobou.

„Zabýval jsem se jím pět měsíců a ještě dnes cítím beznaděj. Zůstalo to ve mně a pořád jsem plný toho hnusu, co se dělo a děje. Žít v takovém člověku bylo pro mne hodně nechutné. Zlo se tu tváří jako dobro, přetvařuje se a bohužel, je to realita. Ve světě vítězí svinstvo a vítězilo skoro vždycky. Zatím nevidím žádné východisko, snad jen víra v dobro, víra v lásku jsou jediné možnosti, které nás mohou z marasmu vyvést,“ uvedl Čermák a Svátková mu přitakávala. „Já to vidím úplně stejně. Já jsem hrála Kraviecovu manželku a myslím si, že nebyla ani naivní ani vypočítavá. Ten člověk má charisma, a to, jaký je ve skutečnosti, poznáte časem. Zamilovala se, až pak začala procitat. Byla to manželka a současně i vězeň,“ popsala pocity z role.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám