Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Od té doby, co Karel Gott (†80) před nedávnem skončil v nemocnici nejdříve kvůli podezření na zlobící srdce, aby pak podstoupil operaci kvůli náhlé příhodě břišní a nakonec se ukázalo, že trpí rakovinou mízních uzlin, k němu nesměl nikdo kromě jeho ženy Ivany Gottové (48) a starších dcer. Ale vypadá to, že Mistr už se zotavuje a chce vidět své přátele!

Mnoho z nich z branže totiž dostalo v uplynulých dnech od jeho manželky esemesku s manuálem, jak se během nemoci Gotta chovat. Nechybí v ní ani tón, který by někomu mohl znít rozkazovačně, i když tak to asi myšleno nebylo.

„Pokud něco Karlovi chcete vzkázat, neříkejte to přes televize nebo rádia, ale napište to mně a já mu dám vaše vzkazy přečíst,“ instruuje slavné kolegy manžela Ivana.

Pak ale přidala tu veselejší část. „Pokud chcete s Karlem mluvit nebo ho navštívit, tak mi prosím také napište,“ dodala.

Esemesku dostala například Lucie Bílá, jak potvrdila Blesku.

Je to o to radostnější zpráva, protože podle některých informací byl nejslavnější český zpěvák na začátku boje s nemocí samozřejmě na pokraji psychických sil. Zdá se, že našel zase sílu a bojuje statečně dál!

Reklama

Další články

Načítám