Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Již delší dobu se mluvilo o natočení celovečerního filmu Sex ve městě s mladším obsazením a konečně se tak událo. Nový film by měl představit osudy čtyř nerozlučných kamarádek v New Yorku. A kdo se nám v rolích čtyř krásek představí?

Postavu novinářky Carrie Bradshaw dostala mladší sestra dvojčat Olsenových Elizabeth Olsen (22). Půvabná blondýnka si zahrála ve filmech Silent House a Peace, Love & Misunderstanding a dokonce se stihla proslavit i svou módní značkou Elizabeth&James.

Krásná zpěvačka Selena Gomez (19) ztvární roli Charlotte York. Selena je známá svým vztahem s oblíbeným zpěvákem Justinem Bieberem (30) a tvůrci věří, že její obsazení je dobrým komerčním tahem.

Právničku Mirandu Hobbes si zahraje neteř Julie Roberts (43) Emma Roberts (20), známá například z filmů Puberťačka nebo Hotel pro psy.

Roli sebevědomé Samanthy Jones dostala přítelkyně Leonarda DiCapria (49) Blake Lively (23). Původně měla ale ztvárnit Carrie Bradshaw a ze změny byla docela zklamaná. “Bydlím v New Yorku a dobře se oblékám, co je víc potřeba?“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám