Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byli jsme u toho, když se před zahájením největšího tenisového svátku u nás, turnaje Fed Cup 2015, sešly nejúspěšnější české tenistky.

Důvodem srazu slavných sportovkyň bylo podepsání speciální obří láhve v limitované edici, jejíž výtěžek z prodeje bude použitý na charitativní účely.

Láhev podepsal trenér Petr Pála a všechny hráčky nominované pro finálové souboje. Jednalo se o českou jedničku a šestou hráčku světového žebříčku WTA Petru Kvitovou, světovou devítku Lucii Šafářovou a Karolínu Plíškovou, která je aktuálně jedenáctou nejlepší hráčkou na světě. Poprvé byla ve finálové sestavě také Barbora Strýcová.

"Šampaňské je ve světě tenisu neoddělitelnou součástí oslav každého vítězství," nechala se slyšet Petra Kvitová, která ještě nevěděla, že brzy bude mít díky vítězství ve Fed Cupu obrovský důvod k oslavě.

České jedničce přitakávala Strýcová. Ta si prý ale spíš než na klasiku potrpí na růžové šampaňské. "Osobně mám ráda limitované edice s růžovým izotermickým obalem, což potěší estetické cítění i chuťové buňky každé ženy," dodává.

Související témata:
Petr Pála

Reklama

Další články

Načítám