Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvák Dalibor Janda (71) je už nesmrtelně zapsaný do české hudební scény hity jako Hurikán, nebo Kde jsi. Milovaly ho a milují statisíce žen. Umělec, o němž je známo, že rozhodně nepatří v jistých ohledech mezi malé muže, se ale s překvapením Super.cz svěřil, že má v poslední době víc pánských obdivovatelů!

Dalibora jsme potkali na křtu nového cédéčka V muzeu lásky jeho dcery Jiřiny, která jde v jeho šlépějích. „V poslední době mě dcera nutí, abych dělal nové věci. Na to vždycky říkám, že mi v rádiích dokola hrají starší písničky, že dnes ta hudba o nových věcech není. A o velkých koncertech to taky není, protože starší dámy a lidé chtějí sedět v klidu a poslouchat a ti mladí chtějí dělat trochu binec. To nejde do sebe,“ řekl nám chlapík, který přes to všechno na jaře bude vydávat nové album.

Toho léta rozčiluje, když někdo vytahuje jeho jisté tělesné proporce, nicméně se to už projevilo na složení jeho fanklubu. „Je sranda, že na sociální síti mám šedesát procent chlapů a čtyřicet procent ženských,“ krčí rameny.

Dalibor měl pověst donchuána, jeho manželka si musela užít svoje. „Jsme spolu třiatřicet let. Měla se mnou svatou trpělivost a jsem jí za to vděčný. Nikdy bych ji neměnil. Zaplaťpánbůh, že existuje ženská, která dokáže žít s umělcem. Žena, která je s populárním člověkem, to musí vstřebat, nebo odejít,“ dodal Dalibor Janda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám