Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vypadalo to, že dojímavý pořad Pošta pro tebe, v němž diváci mohli hledat své dávné lásky či žádat své blízké o odpuštění, skončil na pohřebišti televizních pořadů. Česká televize pořad loni zrušila a moderátorku Ester Janečkovou (51), která splácí vysokou hypotéku, připravila o hlavní zdroj obživy. Teď je ale zase vše jinak!

„Minulý víkend jsme už točili tři díly, od šestého ledna se Pošta pro tebe zase začne vysílat. Hrozně mě to těší. Na začátek se nám sešly zajímavé příběhy, diváci psali i v době pauzy. Mám radost i z toho, že jsou v pořadu i novinky. Například přibyl prvek medailonku. Lidé, kteří někoho zvou do Pošty, se nám představují ve svém domácím prostředí,“ řekla Super.cz Ester.

Ta si moderování pořadu tak oblíbila, že by na něm pracovala snad i zadarmo. Kdyby ovšem nebyla na práci existenčně závislá.

„Je to pravda. Nechci si o to říkat, aby si produkce nezačala myslet, že je zbytečné mi platit, ale vnímám to skoro jako poslání. Když se rok nevysílala, všude se mě na Poštu lidé ptali. Uvidíme, na jak dlouho se vrátila, smlouvy jsou vždy na půl roku,“ prohlašuje opatrně moderátorka.

Na roční pauze nevidí jen to špatné.

„Prospěla nám. Přeci jenom jsme Poštu dělali dlouho a možná na nás už byla znát únava. Sama jsem na sobě cítila, jak jsem se teď na natáčení těšila a na příběhy se připravovala s velkou radostí. Mám pocit, že ve všech z nás byla velká energie. I diváci si odpočinuli a budou se těšit o to víc,“ věří Ester Janečková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám