Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Bílá, Slávik, Prachař a Mórová museli jako porotci zhlédnout řadu bizarností i dechberoucích vystoupení. Ve finále Talentu však už zbývají jen dvě poslední místa, o nichž rozhodnou diváci.

Jistou účast v sobotním finále má už osm soutěžících, jimž porota postup zajistila bzučákem, či divokou kartou. Talentů však na castingy přišlo více než dost a dva z nich mají stále šanci na výhru. V semifinále, které bude k vidění ve středu na webu talentu, se o postup utká opravdu pestrá sestava.

Ve hře jsou dvě skvělé zpěvačky - Gyöngy Bodišová na castingu ohromila písní Vyznání od Mariky Gombitové, Terézie Králiková šansonem Je suis malade. Diváci si určitě ještě pamatují Růženku Kunstýřovou, která se z uklízečky proměnila v sexy tanečnici u tyče. Stejně pohybově nadaný je však i Michal Kruž.

Důkazem toho, že talent může spočívat i v síle, jsou gymnasté Five Fellas, kteří obnažili svá vypracovaná těla. Těm ovšem bude konkurovat partička Street Workout Skalica kombinující street dance s hrazdou. V semifinále jsou také soutěžící ze zahraničí - kytarové Olé Trio dorazilo ze Španělska, zábavné taneční uskupení Fair Play Crew z Polska.

Podívejte se na vystoupení osmi semifinalistů, z nichž vzejdou dva účastníci finále, na videu a rozhodněte, kdo si nejvíce zaslouží postup.

Kdo patří do finále Talentu?
Gyӧngyi Bodišová (zpěvačka)
61,5 %
Růženka Kunstýřová (tanečnice u tyče)
7,6 %
Five Fellas (silová gymnastika)
4,3 %
Terézie Králiková (zpěvačka)
4,8 %
Street Workout Skalica (street dance)
2,7 %
Olé trio (kytaristé)
11,2 %
Michal Kruž (tanečník)
2,9 %
Fair Play Crew (taneční skupina)
5 %
Celkem hlasovalo 12283 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám