Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kapela Slza zažívá momentálně největší boom. Fanynky se můžou přetrhnout, aby se dostaly do blízkosti zpěváka a herce Petra Lexy. Navíc je zpěvák momentálně bez partnerky, a tak si řada fanynek dělá na fešného Lexu zálusk.

"Věřili jsme, že se písničky budou lidem líbit, ale tohle jsme nečekali," řekl Super.cz Lexa, který přiznal, že momentálně nemá přítelkyni. Před domem, ve kterém bydlí, na něj ale čeká holek víc, než by si přál. "Vážím si všech fanynek, někdy už je to ale moc. Teď nedávno zjistily, kde bydlím, a také někde začalo kolovat mé telefonní číslo a já měl třeba 70 hovorů denně. Protože potřebuju pracovat a zvedat neznámá čísla, všechno jsem bral a každou chvíli do telefonu někdo křičel," prozradil Petr.

"Stává se mi, že vylezu z baráku a tam stojí hlouček holek. Já nevím, jak na to reagovat. Možná je zaúkoluju, mohl bych toho využít, udělat si z nich armádu a posílat je na nákup. Občas je to nepříjemné, ale ve světě se celebritám dějí horší věci," dodal Lexa na autogramiádě herců ze seriálu Přístav, kde hraje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám