Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelky Aneta Vignerová (36), Renata Langmannová (37), Nikola Buranská (32) a Veronika Kašáková společně odletěly do Číny, kde způsobily doslova poprask. Pro místní byly něco jako zjevení. Krásky odletěly jako čestní hosté na soutěž krásy Miss Tourism International, kde bojovalo o titul 55 krásek z celého světa.

"Číňané jsou neuvěřitelní hostitelé. Člověk si jen musí zvyknout na to, že ač vás zde lidé neznají, neustále za sebou máte zástupy obdivovatelů, kteří se s vámi chtějí vyfotit. Jsme tu pro ně trošičku taková atrakce,“ prozradila se smíchem Česká Miss Earth 2014 Nikola Buranská.

"Bylo to neuvěřitelné. Stáli na nás fronty, neustále na nás koukali, fotily jsme se s místními třeba stokrát denně. Byly jsme v místech, kde na bělocha nenarazíte, tam jsme pro ně byly úplnými mimozemšťany," dodává Langmannová.

Renata si na slavnostní večer Miss Tourism oblékla nádherné červené šaty od svého návrháře Lukáše Lindnera a v tu chvíli už místní opravdu zírali jen na ni. Při pohledu na její šaty se není čemu divit.

Aneta Vignerová je na pozornost zvyklá, v Číně před lety jako modelka trávila několik měsíců. A nyní by se sem zase za prací ráda vydala. "Letěly jsme sem díky Evě Čejkové a její agentuře navázat větší kontakty s modelingovými agenturami. Uvidíme, co z toho bude," říká Vignerová.

Největší zážitek měly krásky z trávení večerů. Denně měly stejný program. "Čínský národní sport je karaoke, každý večer jsme byly na nějakém, nechci to vidět do konce života," směje se Renata. "Oni nechodí nikam do klubů pařit, chodí zpívat. Je to jejich život. Takže jestli chce ode mě někdo slyšet od Robbieho Williamse Angel, mám dost natrénováno," uzavřela se smíchem Langmannová.

Reklama

Další články

Načítám