Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka cen Eurovize, nejslavnější slovenská muzikálová zpěvačka Nela Pocisková je k nepoznání. Představitelka Mariany z muzikálu Robin Hood, kde si zahrála po boku Václava Noida Bárty, si ztmavila vlasy a nechala i o dvě čísla zvětšit prsa. Z ploché blondýny je vnadná brunetka. Tak se objeví v novém muzikálu Osmý světadíl v pražském divadle Kalich.

"Hrozně to bolelo. A já fakt neměla skoro žádná prsa," přiznala Super.cz Nela Pocisková, kterou si pro hlavní roli v novém muzikálu vybrala sama kapela Elán, z jejíž hitů se projekt skládá. "Byla to jejich podmínka, nazpívala i všechny písničky na demo nahrávku. Já do toho neměl co mluvit," vysvětlil režisér Ján Ďurovčík.

Chtěl tím vysvětlit, že rozhodně nešlo o protekci z jeho strany. Právě on totiž Nelu v jejích čtrnácti letech objevil a obsadil do muzikálu Neberte nám princeznu. A už rok tvoří pár nejen jako režisér a herečka, ale také v soukromí. "Ona žádnou protekci nepotřebuje, prosazuje se svým talentem," uzavřel Ďurovčík.

Reklama

Další články

Načítám