Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika dny oslavila oblíbená herečka Dana Syslová sedmdesátiny. Sedm křížků na zádech by jí ale téměř nikdo nehádal.

Životní jubileum Syslová, kterou diváci znají například z filmu Bota jménem Melichar či nověji ze seriálů Ordinace v růžové zahradě a Ulice, kupodivu neoslavila nijak bujaře. Měla totiž pracovní povinnosti!

„Zní to trochu jako z dob dávno minulých, ale je to pravda. Oslavila jsem je na jevišti, ale nebylo to běžné představení. Nějak se to sešlo, že já měla narozeniny a zrovna v ten den jsem hrála premiéru hry Milana Kopeckého Dámy z Aniane v Divadle Palace. Nevím, zda to bylo předem naplánované, milé a příjemné to bylo v každém případě,“ řekla herečka, které by její elán a dobrou náladu mohl kdekdo závidět. I v sedmdesáti totiž pracuje stále naplno.

Kromě zmíněného představení má ve svém kalendáři i řadu zájezdovek. „Sem tam mám trochu času na odpočinek, ovšem jsem ráda, že stále mohu hrát a bavit lidi. Když je člověk vytížen, nemá čas na nějaké blbosti, ptákoviny a smutky. Nahodíte prostě motor a jedete. A pořád mě to nahazování moc baví,“ doplnila Dana.

Jak ale prozradila, herectví nemusí být do budoucna její jedinou prací, zálibou a koníčkem. „Mám nové nebo zánovní kamarádky, s nimiž jsme se velice sblížily a jsme taková bezvadná parta. Ony jsou malířky a zrovna před chvílí mne jedna přemlouvala, abych to také zkusila, protože prý není nikdy pozdě začít malovat. No tak proč to nezkusit, třeba v sobě objevím talent a moje plátna udiví svět,“ se smíchem řekla herečka a možná i budoucí malířka, která se právě proto objevila na vernisáži malířky Aleny Srstkové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám