Hlavní obsah
Článek

Jedni jeho účast v taneční soutěži považují za velké nedopatření, druzí jeho neumětelství vnímají jako zajímavé zpestření. Lukáš Pavlásek rozděluje diváky StarDance na dva nesmiřitelné tábory, a zatímco jeho soupeři odpadávají, on překvapivě pokračuje dál.

Během pátého večera známý tydýt za valčík dostal pouhých 14 bodů, ale diváci jej opět protlačili do dalšího kola, jehož se už nezúčastní Marek Taclík (50). Pavláskův výkon byl opět odbornou porotou hodnocen jako nejhorší, ale o postupu rozhodují i ti, kteří sedí u televizních obrazovek.

Oblíbený i zatracovaný komik je od počátku soutěže vnímán jako outsider a jeho taneční schopnosti jsou podle nepřejících komentářů na úrovni tučňáka. Lukáš v hodnocení poroty vždy skončil jako poslední či předposlední, ale místo něj soutěž kromě Marka Taclíka už opustili i DJ Lucca, Rostislav Osička a Kateřina Cajthamlová (61). I kdyby Pavlásek příští týden vypadl, ve StarDance to dotáhnul mnohem dále, než si dokázal představit v těch nejoptimističtějších snech.

Uvidíme Lukáše Pavláska ve finále StarDance?
Ano, může se to stát
35,7 %
Ne, k tomu snad nedojde
64,3 %
Celkem hlasovalo 27895 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám