Hlavní obsah
Článek

Úspěšná modelka a herečka Riley Keough (26) se sice s Elvisem Presleyem nikdy nesetkala, ale přesto měla díky svému původu od dětství otevřené dveře do světa šoubyznysu. Její matkou je totiž zpěvákova dcera Lisa Marie Presley, která se stačila provdat za krále popu Michaela Jacksona (†50) i herce Nicolase Cage.

Půvabná Riley si své nevlastní tatínky příliš dlouho neužila stejně jako fungující rodinou. Lisa Marie se totiž s jejím otcem Dannym Keoughem rozvedla v době, kdy jejich dcera měla pouhých pět let.

Spojitost s králem rock´n´rollu sice není kvůli jménu patrná, ale Riley nezapře, že jí v žilách koluje umělecká krev. Svou krásu už dokázala zúročit ve světě modeling i na stříbrném plátně, kde slaví stále větší úspěchy. Letos zazářila v postapokalyptickém sci-fi filmu Šílený Max: Zběsilá cesta, kde se ve hvězdné herecké sestavě s Tomem Hardym, Charlize Theron či Rosie Huntington-Whiteley rozhodně neztratila. Během natáčení navíc poznala kaskadéra Bena Smith-Petersena, za něhož se v únoru provdala.

Riley Keough byla ozdobou premiéry seriálu Flesh And Bone, v němž sice neúčinkuje, ale přesto na sebe strhla více pozornosti než jeho hvězdy. Ještě krásnější pak byla na gala večeru módní značky Dior. Presleyho vnučka sice před fotografy šetří úsměvy, ale její přirozenost je pořád lepší, než kdyby se inspirovala svou plastikami znetvořenou babičkou Priscillou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám