Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Americká zpěvačka Sheryl Crow (62) má za sebou nevydařené vztahy se slavnými muži i boj se zákeřnou nemocí, ale životní trable se na jejím vzhledu neprojevily. Tato žena zraje jako víno a po padesátce vypadá lépe než v dřívějších letech.

Když srovnáme zpěvaččiny fotky, které od sebe dělí 15 let, je znát, že ve zralém věku našla styl, který jí mnohem více svědčí. Nevhodný účes ji totiž dříve dělal starší, ale když Sheryl zvolila delší světlé vlasy, rázem omládla.

Držitelka devíti cen Grammy už sice není hudební hvězdou mezinárodního věhlasu, ale v USA má stále věrné publikum, pro které často vystupuje. Zpěvačka, která si prožila románek s hercem Owenem Wilsonem i cyklistou Lancem Armstrongem, je na pódiu ve svém živlu a dnes je dokonce atraktivnější než na počátku kariéry.

Sheryl Crow v minulosti prodělala léčbu rakoviny prsu a později lékaři nádor objevili také na jejím mozku. Maminka dvou adoptivních dětí však veškeré nesnáze ustála a těžké životní zkušenosti zúročila v textech svých písní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám