Hlavní obsah
Článek

Švédská topmodelka Elsa Hosk (27) patřila k největším hvězdám velkolepé módní show Victoria´s Secret. Ještě předtím než ve žhavém prádélku vstoupila na přehlídkové molo, pořádně se rozparádila v zákulisí, kde pro své fanoušky pořídila hodně lechtivou momentku.

Elsa se totiž v pauze mezi převlékáním nechala zvěčnit úplně nahá. Byť si intimní partie včetně ňader cudně schovala pod závěs, mladík, který roznášel na tácu občerstvení, málem rozbil láhve s vodou. Potkat obnaženou modelku Victoria´s Secret se mu zkrátka nepodaří každý den.

Švédská kráska s ďáblíkem v těle se modelingu věnuje už od třinácti let. Chybělo přitom jen málo a místo modelky by z Elsy byla úspěšná basketbalistka.

Basketu se věnovala od malička a nahlédla dokonce i do švédské reprezentace, ale nakonec slibně rozjetou sportovní kariéru pověsila na hřebík. A jak je vidět, udělala dobře. Jako hvězdný andílek  si Elsa přijde na pořádný balík a díky účasti na prestižní přehlídce rozhodně nemá nouzi o lukrativní pracovní nabídky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám