Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) si libuje v odvážných modelech. Může si je totiž dovolit. Pod průsvitné černé šatičky si nevzala podprsenku a odhalila svá pevná silikonová ňadra, která jí perfektně držela na místě.

Takto vystrojená se zpěvačka objevila na křtu kalendáře 12 plus 12 pro organizaci Debra, jež podporuje pacienty s nemocí motýlích křídel. Dara Rolins na křtu pyšně zapózovala se svou fotografií, kterou do kalendáře pořídila Lucie Robinson.

Zpěvačka byla na fotce oblečena do sportovního úboru a v letu proskakovala sklem. „Proč je hlavním tématem sklo, je asi zřejmé a propojuje to celý kalendář. Tuhle pózu jsem si ale nevymyslela já, byla to Lucie. Každý jsme měli na fotce minipříběh a nevím, z čeho usoudili, že já jsem ze všech nejvíc sportovní typ,“ smála se nad svojí fotkou zpěvačka.

Focení jí prý nahradilo jeden trénink ve fitku. „Myslela jsem, že to bude jednodušší, než to nakonec bylo. Prostě jsem skákala na místě asi hodinu v kuse. Bez trampolíny, z místa. Druhý den jsem měla svalovici a horečku! Navíc to bolelo jen v určitých místech, třeba za krkem. Ale jsem ráda, že ta fotka vznikla,“ dodala spokojeně Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám