Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelku Terezu Budkovou sice už za týden čeká operace, kdy si nechá zvětšit poprsí, ale svého ploššího hrudníčku dokázala ještě využít. Na otevření staronového Domu módy totiž pózovala v modelu, v němž před nedávnem oslňovala Kate Middleton (40).

"Ona je velmi elegantní, takže jsem měla obavy, jak ve stejných šatech budu vypadat já, ale nakonec jsem byla velmi příjemně překvapená," svěřila Tereza, která oblékla šaty návrháře Josepha Ribkoffa, jež vyjdou na 7990 korun, doplněné kloboučkem od české kloboučnice Libky Safr a střevíčky Fiorangelo.

Sama ovšem svého prince na bílém koni už nehledá. "S partnerem jsme v říjnu oslavili 8. výročí, když už jsme se dostali přes kritických sedm let, tak si myslím, že spolu můžeme zůstat navždy," myslí si Tereza, která je v modelingu opravdovou bílou vránou. Nikdy prý totiž jiného kluka neměla.

Se svatbou a zakládáním rodiny ale nespěchají. "Zaprvé jsem ještě nebyla požádána, ale ani na to nespěchám. A dítě? Na to se také ještě necítím, je mi pětadvacet, takže si klidně dalších pět let počkám. Kdybych se chystala otěhotnět, asi bych nešla na tu plastiku, ne?" řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám