Hlavní obsah
Článek

Když jsme herečku Zuzanu Vejvodovou, která národu splynula s týranou manželkou Libuškou ze seriálu Ulice, potkali na začátku roku, nemohli jsme ji poznat. Nechala si ztmavit vlasy a ostříhala se na mikádo. Teď už vypadá jako kdysi, a ačkoli tehdy tvrdila, že změna image přišla kvůli roli, dnes si trochu protiřečí.

"Tehdy jsem točila s režisérem Janem Hřebejkem seriál Místo zločinu Plzeň, který teď běží, ale nebylo to kvůli tomu. Nějak jsem chtěla změnu. A teď mám zase chuť vrátit se k tomu, co je mi vlastní. Mám to podle chuti a nálady," řekla nám na openingu nového módního butiku.

Žena obvykle cítí, že je čas na radikální proměnu, když se něco mění i v jejím soukromí. To ale Zuzana, která má tříletého syna Jonáše s kolegou Pavlem Nečasem, popírá. "Ne, já jsem měla prostě chuť změnit vlasy, které mi rostly 35 let stejně, a už mě to fakt nebavilo. Nebylo to ani o tom, že by mě můj syn tahal za vlasy, nedělal to nikdy," vysvětlovala Zuzana, a když jsme se jí ptali, zda neplánuje dalšího potomka, nebyla zrovna vstřícná v odpovědi. "Nepánuji nic," krčila rameny. "Raduji se z každého nového dne a děkuji za každé nové ráno, jak praví jeden český film," dodala.

A když už jsme se oslím můstkem dostali k filmování, zajímaly nás i další Zuzaniny projekty. O filmu a televizi to prý není, momentálně se soustředí na divadlo. "Chtěla bych spíš mluvit o jedné naší poslední premiéře v Divadle na Vinohradech, která se jmenuje Nikdy. Je to na studiové scéně, jsme tam tři holky a je to tedy jízda. To zkoušení bylo fantastické a zvu na to všechny, kdo mají pocit, že se musí vypořádat s něčím ze svojí rodiny a ze strany rodičů," objasnila.

Zuzana ale nevypadala, že by měla právě tenhle problém, jelikož v lednu, kdy jsme ji naposledy viděli, a na premiéru ji doprovázeli rodiče. A v pořádku je to prý i ve vztahu s jejím partnerem a otcem jejího syna, který tam tehdy nebyl a o němž tvrdila, že je soukromě v zahraničí. "Byl pracovně v zahraničí, něco tam natáčel," tvrdila i teď.

Reklama

Další články

Načítám