Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě Sandra Parmová je velmi štíhlá, mnohdy jsme si s ní povídali o tom, zda by si nechtěla trochu zvětšit hrudník, a konečně jsme se dopídili k informaci, že o jisté zkrášlovací operaci uvažuje.

Se Sandrou jsme se potkali na svatomartinském posvícení na pražské vinici na Salabce, kde rozhodně neřešila problém, zda si má dát husu se zelím a knedlíky, anebo ne. Pochvalovala si i víno, protože sama pochází z Frenštátu pod Radhoštěm, kde mají svatého Martina jako patrona. "A k vínu mne ještě víc přivedl můj přítel," svěřila Sandra, která má už několik let vztah s brněnským krimi zpravodajem Michalem Janotkou.

"Husu s knedlíkem a zelím mám ráda, to se přiznám. Stejně jako třeba svíčkovou. V létě samozřejmě ne, ale když přijde podzim, tak to jsou ty pravé vůně," vyznala se. "Je to jednou za čas, a to můžeme všichni všechno, i čokoládu. Sice se hlídám, ale nemůžu si z toho dělat stres. Tělo si vždycky řekne," myslí si s tím, že má všechno na těle akorát.

Jen jedna výjimka se našla. Sandra se totiž chystá na zkrášlovací operaci. "Prsa si nechávají dělat všechny, ale myslím, že moje deviza jsou nohy, a protože máme v rodině křečové žíly, tak se pomalu chystám na cévní chirurgii. Doporučila mi to i moje maminka," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám