Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máme tady listopad, zima pomalu klepe na dveře a vy ještě stále nemáte to pravé oblečení do chladného počasí? Sháníte ten správný outfit do města i na hory? Na Bezvasport.cz naleznete oblečení pro obě příležitosti. Připravili jsme pro vás zimní bundy, kabáty, fleece mikiny a spoustu dalšího oblečení, které vás příjemně zahřeje. To si můžete do neděle 15. listopadu objednat a neplatit dopravné. Probíhá akce doprava zdarma! Proto neváhejte a využijte této jedinečné listopadové akce a buďte na zimu připraveni už teď!

Šmrncovní kabáty pro každou ženu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kabáty se staly mezi ženami velice oblíbeným typem zimní bundy. Mohou být také softshellové kabáty, které se perfektně hodí do aktuálního počasí. Na Bezvasport.cz naleznete desítky modelů v moderním a skvěle padnoucím provedení. Těšit se můžete na zimní kousky s kožešinovou kapucí, které padnou ke kozačkám jako ulité. Pokud chcete zvolit sportovnější styl, jsou v nabídce softshellové kabáty nebo sportovní kabáty s volnějším střihem. Využijte dopravy zdarma do neděle 15. listopadu a udělejte si radost novým kabátem třeba pod vánoční stromeček.

Hřejivé dámské zimní bundy – a zima už vás nepřekvapí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zimní bundy patří do každého šatníku, a zvláště do toho dámského. Některé ženy mají i několik zimních bund, kdy každá se hodí pro jinou příležitost. Na Bezvasport.cz právě teď naleznete dámské zimní bundy z posledních kolekcí pro letošní zimu. Vybrat si budete moci ze sportovních i elegantních kousků. Pokud jste milovnicí zimních sportů, i na vás přijde řada. Vybírejte z celé řady kvalitních materiálů, efektivních vzorů a výrazných barev. Dámské zimní bundy jsou doplněny o výbavu, jako je bederní pás, větrací zipy nebo odepínací kapuce. Zima už vás nepřekvapí. Navíc do neděle 15. listopadu doprava zdarma!

Designové pánské zimní bundy z aktuálních kolekcí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Brzy nám má napadnout první sníh! Neváhejte ani vteřinu a vyberte si pro letošní sezónu stylovou hřejivou pánskou zimní bundu, která vás zaručeně nezklame. Na Bezvasport.cz můžete vybírat z více než 200 typů. Široká škála barev, designů a velikostí, to vše a mnohem více už na vás čeká. Naleznete zde modely, které se hodí jak na běžné nošení, tak i na hory. Kvalitní zimní bunda je nutnou výbavou každého muže, zajistěte si také pohodlí a komfort v období zimních měsíců.

Dámské fleeceové mikiny pro pocit jako v bavlnce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámy, také v tomto období přihlížíte hlavně na to, aby vaše oblečení bylo kvalitní a zahřálo? Nenechte si ujít příjemné dámské mikiny, které jsou vyrobeny z vysoce kvalitního fleeceového materiálu. Pokud patříte mezi náročnější ženy, zaručeně si vyberete i vy. Je pro vás připraveno více než 200 různých modelů, ve kterých naleznete neutrální, ale i barevná provedení v různých velikostech. Hřejivou dámskou fleeceovou mikinu můžete mít již od 326 Kč a nyní navíc s dopravou zcela zdarma! Inspirujte se a obnovte si šatník pro toto období.

Pánské svetry jsou stále hitem, oživte svůj šatník!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Počasí bývá často chladné, a proto je potřeba myslet na vhodné oblečení, které především zahřeje. Pokud rádi nosíte spíše elegantní oblečení, inspirujte se na Bezvasport.cz širokým výběrem pánských svetrů. Těšit se můžete na moderní kousky, které v zimě zpestří každý váš outfit. Vybírat si můžete z různých střihů, barevných variant a velikostí. Nenechte si nyní ujít novinky od oblíbených značek, jako je např. Nordblanc, WOOX, Alpine Pro a spousta dalších. Zaručujeme vám, že si každý vybere přesně podle svých představ. Stylový svetr si můžete vzít naprosto kamkoliv!

Další články

Načítám