Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na křtu další knihy o etiketě, kterou napsal Ladislav Špaček, jsme se potkali i s herečkou Dominikou Býmovou. Hraje sice v seriálu Přístav, který není zrovna na takové téma, ale ona sama se prý etiketou hodně zabývá. A dostali jsme z ní, že i kvůli jejímu příteli Erichovi.

Bavili jsme se totiž o tom, jakou největší společenskou událost, kde musí striktně dodržovat pravidla společenského chování, navštívila. "Můj partner je z Rakouska, takže máme každoročně na Žofíně rakouský ples, který je velice noblesní a snažím se, abych tam působila elegantně a dělala všechno správně," svěřila.

Dominika je ve vztahu s Erichem velmi spokojená. "On je Rakušan jen napůl, mluvíme spolu česky, protože česky umí, jen má takový elegantní a velmi jemný přízvuk. S němčinou se zatím peru, ale snažím se, protože střídáme Vídeň a Prahu a je nám dobře na obou místech," svěřila.

Pochvaluje si, že partner není ze šoubyznysu, ale zároveň jí prý neskutečně fandí a podporuje ji. "Vystudoval ve Vídni práva, ale stará se o rodinný statek. Strašně ho to naplňuje a mě tím pádem taky. Ale zatím si jezdím pouze užívat, jenom tam relaxuju. Krávy opravdu nedojím a přítel to po mně ani nechce," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám