Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obrazovka přidává hezkých pár kilo a moderátorka Lucie Šilhánová, kterou pravidelně vídáme v Diváckých zprávách a Miniduelu na Primě, si to uvědomuje. Do televize navíc nastoupila v době, kdy měla několik kilo navíc, s nimiž se postupně vypořádává.

Sice jsme se s ní potkali na obědě sestávajícím ze svatomartinské husy, zelí a knedlíků, ale bylo to prý teprve podruhé v životě, co husu ochutnala. "Doma jsme ji nikdy nedělali, ani žádný partner ji po mně nechtěl. A ani to není kvůli tomu, že by byla zvláště kalorická, i když se snažím si stravu hlídat," svěřila.

"Kdybych víc řešila, co je kalorické a co ne, byla bych možná poloviční. Měla jsem tříštivou zlomeninu paty, nemohla jsem se vůbec hýbat a během té doby jsem nabrala patnáct kilo. Tak se snažím je dostat dolů. Myslím, že tak třináct už je pryč. Ale pořád to s mojí postavou není žádná sláva, protože ani předtím jsem nebyla zrovna ve vrcholové kondici," tvrdí sebekriticky Lucie, která začala i pravidelně sportovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám