Hlavní obsah
Článek

Ornella Koktová (31) se snaží být už ne jen tou, která rozbila manželství Josefu Koktovi a Gabriele Partyšové, ale v poslední době se objevuje i na televizních obrazovkách. Roli má vskutku zajímavou!

Na její televizní práci jsme narazili ve chvíli, když jsme se jí zeptali, zda s Josefem pracují na bráškovi, nebo sestřičce malého rošťáka Quentina.

„My pracujeme pořád po téhle stránce, ale ne s nějakým výsledkem, že bychom chtěli dítě. Teď točím seriál, takže jsem ráda, že dělám něco jiného než mateřství,“ řekla Super.cz Ornella, která připomíná sérii Bezdružice, kterou diváci označují na českém filmovém webu za 180. nejhorší seriál všech dob.

„Neřekla bych, že je nejhorší. Jsem naopak ráda, že je to konečně seriál, který není o nemocnicích a vraždách. Český národ je asi tak deprimovaný, že potřebuje pořád vraždy a mrtvoly. Hraju tam snoubenku, co nemá ráda anální sex,“ tvrdí Ornella, která odmítá, že by měla být v reálu stejná.

Na akci trenýrek se potkala s matkou. Jestli se zase někdy jako dříve pohádají, to netuší. „Máma je rapl, u kterého člověk nikdy neví. V minulosti jsme se nebavily asi čtvrt roku. To byla maximální délka. Momentálně se chová hezky. Je to hodná babička. Není důvod a doufám, že ani nepřijde,“ věří Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám